Boende i Moskva

Hitta boende av kvalitet genom våra experter!

Topp 50 lägenheter i Moskva

Lägenheter och Apartments i Moskva

Moskva är en stad full av kontraster. Här kan du finna både det lyxiga och glittrande glamourösa tillsammans med det enkla bohemiska. Här kan du iakta en kyrka från 1500-talet som är täckt av guld belägen granne med en glasbyggnad från 1990-talet. Saltad rysk kaviar sköljs ned med den söta drycken shampanskoye. Om du vill ha ett klart intryck av stämningen i Moskva så ska du ta dig en tur i tunnelbanan. För några få rubels kan du resa mellan tunnelbanestationer som är dekorerade med marmor och ljuskronor.

Upplev rysk kultur på ett nytt sätt - unikt boende i Moskva

För dig som vill ta del av den genuina ryska kulturen är ett boende i ett Bed and Breakfast perfekt. Du får i ett B&B ta del av den ryska matkulturen genom en frukost som din värd serverar dig. Har du tur kan du inta denna på en balkong med utsikt över en vacker flod där morgonsolen gnistrar i det spegelblanka vattnet. Du har i ett Bed and Breakfast precis som i andra boenden en värd som hyr ut sitt boende genom Wimdus hemsida. Denna värd kan själv välja om denne vill välja att erbjuda Bed & Breakfast i sitt boende. Genom din värd kan du dessutom få tips om de mest genuina ryska restaurangerna att besöka, för att få en vidare inblick i matkulturen än frukosten i ditt Bed and Breakfast. Och med pengarna du sparar på ditt boende med Wimdu kan du köpa in lite extra kaviar!

Hyr en egen lägenhet i Moskva

Med Wimdu kan du hyra en helt egen lägenhet för semestern. Det ger er total frihet, ni bestämmer alla tider själva och kan många gånger även laga mat själva. Ni hittar boendealternativ oavsett preferenser och prisklass. Får ni mersmak på resandet hittar ni också B&B's och lägenheter i Stockholm och Kiev. När ni bokar med Wimdu kan ni alltid först kolla på bilder och läsa vad tidigare gäster har tyckt innan ni bokar. Vi gör allt för att ni ska hitta det perfekta boendet för semestern!

Bo i en egen apartment i Moskva

Genom Wimdu kan du boka en helt egen apartment i Moskva. Att ha en egen lägenhet under semestern ger er total frihet och dessutom chansen att uppleva hur lokalinvånarna i staden bor! Precis som när ni bor på ett Bed and Breakfast får även ni som hyr en apartment möjlighet till lokala tips från er värd. På så sätt kan ni upptäcka stadens guldkorn och slipper fastna i turistfällor. Välkommen att upptäcka Moskva på ett unikt sätt - det är dags att "travel like a local"!

Vi är Wimdu…

Wimdu är Europas största marknad för privat boende. Med över 350.000 bostäder i över 150 olika länder kan du med säkerhet hitta det bästa boendet.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mer än 10 miljoner bokade nätter

  Europas största portal för stadslägenheter.

 • Wimdus trippelkontroll

  I vår tredelade kvalitetskontroll ingår besök på plats.

 • Trustpilot

  Vårt betyg på Trustpilot är
  Utmärkt (8.9/10)

…och vi älskar våra lägenheter