Boende i Mumbai

Hitta boende av kvalitet genom våra experter!

Topp 50 lägenheter i Mumbai

Lägenheter och Apartments i Mumbai

Mumbai är Indiens mest glamorösa städer där allt kan hända. Detta är landets film Mekka, Bollywood, som pruducerar mer filmer än någon annanstans i världen. Det är till och med möjligt att ta en guidad tur bakom kulisserna under film produktioner. I övrigt finns här en uppsjö av historiska landmärken man inte får missa om man kommer på besök. Man kan också prova lyckan på Mahalakshmi häst kapplöpningsbana. Mumbais gator är kantade av små affärer och ställen att äta på. Den rika mat kulturen kommer garanterat kunna tillfredställa den mest kräsna. På nätterna går det att hitta nattklubbar där man kan dansa till de senast hitsen tills solen går upp. Nästa dag är det bara att börja om från början igen med mer rundvandringar i stan. Det går alltid upptäcka något nytt i Mumbai varje dag.

Bo personligt på Bed and Breakfast

I Mumbai är det enkelt att hitta billiga Bed and Breakfast ställen men genom Wimdu bor du med en privat värd som kan hjälpa med tips om staden. Vi har flera olika typer av bostäder i varierande prisklasser. Det är gratis att gå med och många privatpersoner hyr ut sina lägenheter över hela världen. Wimdu är som en Bed and Breakfast med privat guide helt enkelt. Sök på Mumbai för bilder på alla lediga bostäder vi kan erbjuda i stan. Du kan också läsa recensioner från tidigare resenärer och ta del av deras erfarenheter. Sök nu och boka enkelt och tryggt med Wimdu.com.

Hyr en egen lägenhet i Mumbai

Med Wimdu kan du hyra en helt egen lägenhet för semestern. Det ger er total frihet, ni bestämmer alla tider själva och kan många gånger även laga mat själva. Ni hittar boendealternativ oavsett preferenser och prisklass. Får ni mersmak på resandet hittar ni också B&B's och lägenheter i Hongkong och Jakarta. När ni bokar med Wimdu kan ni alltid först kolla på bilder och läsa vad tidigare gäster har tyckt innan ni bokar. Vi gör allt för att ni ska hitta det perfekta boendet för semestern!

Bo i en egen apartment i Mumbai

Genom Wimdu kan du boka en helt egen apartment i Mumbai. Att ha en egen lägenhet under semestern ger er total frihet och dessutom chansen att uppleva hur lokalinvånarna i staden bor! Precis som när ni bor på ett Bed and Breakfast får även ni som hyr en apartment möjlighet till lokala tips från er värd. På så sätt kan ni upptäcka stadens guldkorn och slipper fastna i turistfällor. Välkommen att upptäcka Mumbai på ett unikt sätt - det är dags att "travel like a local"!

Vi är Wimdu…

Wimdu är Europas största marknad för privat boende. Med över 350.000 bostäder i över 150 olika länder kan du med säkerhet hitta det bästa boendet.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mer än 10 miljoner bokade nätter

  Europas största portal för stadslägenheter.

 • Wimdus trippelkontroll

  I vår tredelade kvalitetskontroll ingår besök på plats.

 • Trustpilot

  Vårt betyg på Trustpilot är
  Utmärkt (8.9/10)

…och vi älskar våra lägenheter