Boende i New Delhi

Hitta boende av kvalitet genom våra experter!

Topp 50 lägenheter i New Delhi

Lägenheter och Boende i New Delhi

De flesta som reser till Indien hamnar i huvudstaden, New Delhi, helt enkelt för att nästan alla flyg till landet landar där. Staden är en sammanslagning av Old Delhi som är en medeltida stad och New Delhi som ritades av engelska arkitekturer under tidigt 1900-tal. Staden är mest känd för sina basarer men framför allt för den underjordiska basaren Palika Bazaar vid den jättelika rondellen Connaught Place. Gattorna är ett gytter av folk på alla möjliga och omöjliga åkdon men miljön har förbättrats avsevärt och mycket av den lokala transporten drivs av naturgas. Tusentals samlas varje dag vid de olika templen för att be och äta utsökt. New Delhis nattliv har länge kretsat kring de femstjärniga hotellen och så är det till viss del fortfarande men utbuden har ökat på senare år.

Alternativt boende i New Delhi

Det finns många sorters boende i New Delhi. Genom Wimdu hittar du boenden som bokas som ett hotell. Vi erbjuder olika typer av bostäder i en prisklass som passar dig! Att gå med är gratis och du hittar här privatpersoner som hyr ut lägenheter över hela världen. I stället för att bo på ett hotell, så hyr du av någon som bor i New Delhi och känner till staden och får därmed ut lite mer av ditt besök! Sök på New Delhi så får du upp bilder på lediga bostäder och recensioner från tidigare resenärer. Hitta ditt perfekta boende och boka enkelt och tryggt på Wimdu.com!

Egen lägenhet i New Delhi

Ni kan välja att bo i en egen lägenhet i New Delhi. Då bestämmer ni allting själva och har inga andra tider än era egna att passa. Precis som när ni bor i ett Bed&Breakfast så får ni möjlighet att möta er värd och få tips som hjälper er att både upptäcka stadens guldkorn och undvika turistfällorna. Får ni mersmak på resandet hittar ni även personliga och prisvärda alternativ till hotell och vandrarhem i Mumbai och Jakarta. Med Wimdu bokar du ditt boende säkert online och genom både bilder och recensioner från tidigare gäster så kan du vara helt säker på vad du får. Boka drömsemestern redan idag!

Apartments i New Delhi

Via Wimdu kan du välja att boka en egen apartment för din semester. Genom en egen lägenhet får du och ditt sällskap total frihet och kan utforska staden precis som ni vill. Ni hittar ett stort utbud av fräscha och härliga apartments på vår hemsida. Genom sökfunktionen klickar ni enkelt i hur ni vill bo, titta på bilder och se vad tidigare gäster har tyckt. Sedan kan ni enkelt och smidigt boka den perfekta semesterlägenheten för just er. Välkomna att upptäcka spännande New Delhi som locals!

Vi är Wimdu…

Wimdu är Europas största marknad för privat boende. Med över 350.000 bostäder i över 150 olika länder kan du med säkerhet hitta det bästa boendet.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mer än 10 miljoner bokade nätter

  Europas största portal för stadslägenheter.

 • Wimdus trippelkontroll

  I vår tredelade kvalitetskontroll ingår besök på plats.

 • Trustpilot

  Vårt betyg på Trustpilot är
  Utmärkt (8.9/10)

…och vi älskar våra lägenheter