Boende i Niedersachsen

Hitta boende av kvalitet genom våra experter!

Topp 50 lägenheter i Niedersachsen

Lägenheter och Boende i Niedersachsen

Niedersachsen är ett förbundsland i Tyskland och är den näst största delstaten i landet efter Bayern. I Niedersachsen finns det över 8 miljoner invånare och, huvudstaden är Hannover men även Hamburg och Bremen är belägna i Niedersachsen. Här finner du ett mycket spännande och omväxlande semestermål fyllt av sevärdheter, historia och vacker natur. Här finns ett fantastiskt zoo, Machsee (2,4 km lång sjö), och alla de intressanta museum som finns att besöka här. En annan känd sevärdhet är Royal Gardens of Herrenhausen med sin barocka trädgård. För en oförglömlig semester, besök Niedersachsen!

Boende med Wimdu

Boka ditt boende i underbara Niedersachsen med Wimdu och slipp dyra hotell och trånga vandrarhem nästa semester! Med privat boende får du äntligen chansen att bo som en äkta lokalbo på ett tyskt sätt och slipper turiststråken. Oavsett vad för slags boende du föredrar så har vi ett stort utbud på vår hemsida som du kan boka snabbt, tryggt och enkelt.

Hyr lägenhet med oss

Du kan välja att boka din alldeles egen lägenhet eller med en värd. Fördelen med att boka med en värd är att denne kan ge dig tips om unika smultronställen som är så svåra att finna annars. Det finns många fördelar med att bo i lägenhet under semestern, så som större flexibilitet och frihet med tillgång till eget kök m.m! Boka din lägenhet i Niedersachsen redan idag!

Bo som en lokalbo med en Wimdu-apartment

Leta upp din egen Wimdu apartment med oss och njut fullt ut av alla härligheter som Niedersachsen har att erbjuda. Fantastisk shopping, mångsidiga restauranger och fin natur – allt finns att hämta här. När du bokar en apartment i Niedersachsen har du fördelen av att inte bara avnjuta den staden utan även de fantastiska, närliggande städerna i regionen.

Redo att boka?

VÅRA LÄGENHETER HAR ETT GENOMSNITTSBETYG PÅ 9/10! SÅHÄR SÄGER VÅRA GÄSTER:

Mohanad
Mohanad
8 Mycket bra
juli 2017
Vacation Apartment Near Hamburg

jätte fin hus. det var bra veck som vi bor där vi känner mycket bekväm.

Ulf
Ulf
10 Enastående
september 2013
Modernt hus i bondgård från 1899

Vi var mycket, mycket nöjda med vår vistelse hos Marion i Langelsheim! Det var verkligen en fullt utrustad lägenhet. Där fanns gott om tallrikar, glas, handdukar, grytor, salt, melitta, ja allt. Sköna sängar. Ett väldigt charmigt boende...

Jörgen Sloht
Jörgen Sloht
8 Mycket bra
augusti 2013
Bekväm lägenhet i hjärtat av Lüneburg med stor terrass

Det var rent och snyggt, nära till centrum med alla gågator, men väldigt många trappor och ingen hiss

Sven Inge
Sven Inge
8 Mycket bra
augusti 2013
Gästrum nära Bremems centrum

Det var ett väldigt trevligt värdpar som mötte upp vid min ankomst och rummet var fint. Det var nära och bra till centrum med spårvagn i närheten. Så jag är väldigt nöjd med allting. Sven Inge Jönsson

Vi är Wimdu…

Wimdu är Europas största marknad för privat boende. Med över 350.000 bostäder i över 150 olika länder kan du med säkerhet hitta det bästa boendet.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mer än 10 miljoner bokade nätter

  Europas största portal för stadslägenheter.

 • Wimdus trippelkontroll

  I vår tredelade kvalitetskontroll ingår besök på plats.

 • Trustpilot

  Vårt betyg på Trustpilot är
  Utmärkt (8.9/10)

…och vi älskar våra lägenheter