Boende i Paris

Hitta boende av kvalitet genom våra experter!

Topp 50 lägenheter i Paris

Lägenheter och Boende i Paris

Wimdu erbjuder lägenheter i Paris som är både prisvärda och väl belägna. Men vi erbjuder inte bara det. Några av våra lägenheter är bebodda och omhändertagna av riktiga parisare, människor som vet var man kan hitta de bästa croissanterna, det starkaste kaffet och livligaste barerna. De vet också vad man skall undvika och vad man inte ska slösa sin tid på att göra, så att du kan få ut det mesta av din ledighet. Våra Wimdu värdar brinner för Paris och är angelägna om att bidra med sina kunskaper och ge rekommendationer. Hellre än att bo på ett likformigt hotell som kan placeras var som helst, varför inte bo i en äkta parisisk lägenhet, komplett med höga tak och trägolv.

Rolig Fakta

 • Över 20% av fransmännen bor i Parisregionen.
 • Legenderna Jim Morrision och Oscar Wilde är begravda i Paris Pere Lachaise.
 • Vilken är den mest besökta attraktionen i Paris? Lustigt nog är det inte Eiffeltornet eller Louvren - det är Disneyland Paris!
 • Eiffeltornet ges ett ny gnutta färg var 7e år.
 • Paris är inte stadens ursprungliga namn. Det skulle vara Lutetia Parisiorum.
Att Paris är dyrt att bo i - det vet vi är sant. Men bor du i en alldeles egen lägenhet i Paris, då är det ett bra sätt att göra resan mer prisvärd, du kan göra ditt egna kaffe hemma eller förbereda en matsäck. Detta kommer att spara en hel del pengar och du kan njuta av Paris populära sevärdheter. Vi vet alla att en resa till Paris inte skulle vara komplett utan att besöka Eiffeltornet, Notre Dame eller Louvren. Dessa berömda franska landmärken som vi har alla vuxit upp med är synnerhet lika imponerande i verkliga livet som man förväntar sig och är väl värt att undersöka, men hur är livet i Paris? Vad är det för liv parisarna lever egentligen?

De bästa platserna att besöka:

Ett mästerverk av gotisk arkitektur, är Louvren ett 11-talet katedral som står i hjärtat av Paris.Musée d'Orsay är värd för en permanent samling av impressionistiska målningar. Här finns några mycket imponerande målningar och ligger i en före detta järnvägsstation.Pont Alexandre III är en imponerande bro som förbinder Champs-Elysees området och Eiffeltornet .

Mode

Mode är en Big Deal i Paris och parisarna har en fläckfri modekänsla. Kanske är det trycket från Paris Fashion Week, ett samarbete med London, Milano och New York mode veckor, som håller dem på tårna? Paris är bra för shopping och dess bästa shoppingdistrikt lockar miljontals besökare varje år, Louvre-Tuilerierna och Faubourg Saint-Honoré är särskilt bra för chic heminredning, design väskor och kosmetik. Boulevard Haussmann är hem till Paris mest prestigefyllda varuhus. För de som är intresserade av böcker, är Shakespeare and Company Paris mest berömda bokhandel med flera våningar av böcker om litteratur och franskhistoria, ofta kallad den bästa bokhandeln i världen!

Underhållning

Paris är också hem till livlig underhållning.Moulin Rouge's show är en efterfrågad biljett och särskilt populär bland turister. Barrio Nightclub är en fantastisk latinsk musik mötesplats spridd över fyra våningar. Inredningen är mycket imponerande och restaurangen på andra våningen serverar klassiska latinska rätter. La Piano Vache är en populär underjordisk underhållningsplats som ligger vid slutet av kullen från Pantheon - ett måste för dem som är intresserade av att se den ruffiga sidan av Paris. När det gäller underhållning dagtid, har Paris en mängd av aktiviteter att erbjuda. Det finns djurparker och safari parker, vattenparker och båtturer. Att se Paris med båt är ett bra sätt att beundra de höga, vackra hus som kantar kanalen.

Här är några av våra egna:

Montmartre's vingårdar erbjuder en liten bit av landsbygden i Paris. Planterat 1932, producerar denna vingård ett begränsat sortiment av flaskor varje år och är väl värt ett besök.En liten bit från centrum av Paris är Cour Saint-Emilion, en by med butiker och restauranger byggda i forna magasin. Ett bra ställe för att undvika massorna av turister.I katakomberna finns skelett från 6 miljoner parisare. Det är lite läskigt men väl värt ett besök av dem som söker ett äventyr.Bois de Vincennes ligger på den bortre östra sidan av Paris och lättillgänglig med kollektivtrafik. Det är en vacker trädgård full av dammar, djurliv och skogsmark. Det är väldigt stort och brukade vara där kungen jagade. De vackra parkerna i Paris är en del av sin charm och vi uppmanar er att besöka minst en! Vi rekommenderar att du tar med en picknick med!

Att ta sig till och runt i Paris

Paris största flygplats, Charles De Gaulle, ligger 30 minuter från Paris centrum. Paris har ett utmärkt kollektivtrafik och många bussar länkar flygplatsen med staden. Tunnelbanan är det bästa sättet att resa runt i staden. Det finns 16 linjer och alla har olika numer och färg, vilket gör det lätt att navigera. Det finns 6 zoner i Paris och det är värt att bestämma vad du planerar att åka så att du kan få det mesta av resan. Att ta en båt är ett roligt och nytt sätt att resa runt i Paris. Företaget Batobus arbetar längs Seine med 8 hållplatser vid alla de stora turistattraktionerna. Ett dagspass kostar 11€ och kan verkligen göra din dag till en riktig sightseeing.Att bo med en lokalbo i Paris kommer att ge dig en bra inblick om livet i staden. Wimdu's utbud av lägenheter och bed and breakfast boenden i Paris är prisvärda och bra belägna. Att leva som en lokalbo har aldrig varit enklare!

Redo att boka?

VÅRA LÄGENHETER HAR ETT GENOMSNITTSBETYG PÅ 9/10! SÅHÄR SÄGER VÅRA GÄSTER:

Lotta
Lotta
10 Enastående
april 2017
Lovely apartment in Daumesnil Quarter

Lägenheten passade oss perfekt. Kök med allt det vi behövde, lagade frukost och ett mål till per dag. Badrum med badkar och dusch, riktigt varmt och skönt vatten. Tvättmaskin finns också. Balkong där man kan fika, sola och köra "tabata" ...

Carina
Carina
10 Enastående
juli 2016
2 rooms flat terrace / panoramic view !

Underbar lägenhet med utsikt över hela Paris från takterrassen. Morgonsol på altanen. Finns diskmaskin och tvättmaskin. Lite dåligt städat. Sängen är bra men lite smal till två personer som inte är nykära.

Jimmy
Jimmy
10 Enastående
juli 2016
Nice Apartment Well Located

Det var en otroligt fin lägenhet och hyresvärden var väldigt trevlig och tillmötesgående. Tillräckligt centralt med bra förbindelser. Jag kommer boka samma boende nästa gång jag åker till Paris utan tvekan. Riktigt Prisvärt.

Isak
Isak
8 Mycket bra
juni 2016
Lägenhet terrass nära Montmartre

Trevligt bemötande från Baptiste, trevlig lägenhet med stort vardagsrum och en mysig terass med sol hela dagen. Kan verkligen rekommenderas då lägenheten ligger med ett bra läge nära restauranger, uteliv och sevärdheter.

Vi är Wimdu…

Wimdu är Europas största marknad för privat boende. Med över 350.000 bostäder i över 150 olika länder kan du med säkerhet hitta det bästa boendet.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mer än 15 miljoner bokade nätter

  Europas största portal för stadslägenheter.

 • Wimdus trippelkontroll

  I vår tredelade kvalitetskontroll ingår besök på plats.

 • Trustpilot

  Vårt betyg på Trustpilot är
  Utmärkt (8.9/10)

…och vi älskar våra lägenheter