Boende i Polen

Hitta boende av kvalitet genom våra experter!

Topp 50 lägenheter i Polen

Lägenheter och Boende i Polen

Res till Polen för en unik och oförglömlig semester. Bada i svallvågorna i kurorten Sopot, beundra den fantastiska arkitekturen i Krakow eller festa loss i Warszawa. I Polen blåser förändringarnas vindar och kommunismens grepp har nu lossat från landet, men självklart finns här fascinerande monument och historiska byggnader att beskåda och kanske framförallt drar koncentrationslägret Auschwitz många besökare. Om det är nöje, sol och bad du är ute efter å andra sidan finns det gott om dessa med, speciellt i Trestaden (Sopot, Gdynia och Gdànsk) där du kan gå strandpromenader, beundra solnedgången från piren och festa loss natten lång. Polen är ett prisvärt, fascinerande och omväxlande land som är mycket tacksamt att semestra i.

Boka boende med oss

Boka ditt eget boende i Polen genom vår hemsida redan idag och boka snabbt, tryggt och enkelt. Med socialt boende kan du njuta av många fördelar som är svåra att finna med dyra hotell och trånga, turistiga vandrarhem. Betala ett mycket lägre pris för din lägenhet än för ett hotellrum av samma standard för ditt Wimdu boende.

Hyr lägenhet med oss

Hyr din alldeles egna lägenhet.Kanske vill du ha en lägenhet i Krakows stadskärna eller en mysig stuga vid en sjö? Boka ditt boende i Polen genom vår hemsida du med! Bo som en äkta lokalbo under din semester och upptäck alla de lokala stråk och smultronställen som finns i staden. Boka ditt boende hos en Polack för en genuin resa! Slipp dyra hotell och trånga vandrarhem och boka lägenhet med oss istället. Med en egen lägenhet har du större flexibilitet, tänk dig att kunna laga din egen frukost om morgnarna med nyinhandlad mat från marknaden! Se det autentiska Polen med din egen lägenhet.

Bo som en lokalbo med en Wimdu-apartment

Det finns alltså många fördelar med att ha en egen apartment, upptäck dem för dig själv och upptäck detta spännande nya, sociala sätt att resa på! Du kan välja om du vill bo in en apartment med en värd eller ensam, fördelen med att bo med en värd är att du kan få ovärderliga tips om de bästa stråken och vad du inte får missa. Hyr en Wimdu apartment - Travel like a local!

Redo att boka?

VÅRA LÄGENHETER HAR ETT GENOMSNITTSBETYG PÅ 9/10! SÅHÄR SÄGER VÅRA GÄSTER:

Malin
Malin
8 Mycket bra
oktober 2017
Gdansk Old Town Apartment uthyres

Trevlig lägenhet i gamla stan. Gångavstånd till allt. Beläget högst upp i huset så många trappor.

Marcus
Marcus
8 Mycket bra
juli 2017
Apartment Goyki

Trevlig lägenhet på lugn gata med endast ett par minuters promenad till strand och huvudgatan monte casino. Tyst och lugnt, inget ljud från grannar. Bra utrustad med diskmaskin, tvättmaskin, strykjärn, torkstälkning osv. Enklare köksutr...

Mikael
Mikael
10 Enastående
juli 2017
Sopot lägenhet

Tredje gången på samma ställe säger väl allt!, och det blir fler. Sopt är en pärla och hos Bartoz blir den fulländad, hittar inget bättre boende. Nära stranden, nära centrum, nära tågstationen. Rymligt och mysig på samma gång. Familjen s...

anne
anne
8 Mycket bra
december 2016
Studio in the center of Warsaw Next to the Park

En lgh centralt m hiss, viktigt för oss som har en rullstol. Renlighet och det nödvändiga fanns p plats. Inga problem och vi kan rekommendera både Jerzy och boendet. Till sommaren hoppas vi att komma tillbaka till Warszawa. Budgetboende ...

Vi är Wimdu…

Wimdu är Europas största marknad för privat boende. Med över 350.000 bostäder i över 150 olika länder kan du med säkerhet hitta det bästa boendet.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mer än 10 miljoner bokade nätter

  Europas största portal för stadslägenheter.

 • Wimdus trippelkontroll

  I vår tredelade kvalitetskontroll ingår besök på plats.

 • Trustpilot

  Vårt betyg på Trustpilot är
  Utmärkt (8.9/10)

…och vi älskar våra lägenheter