Boende i Maldonado

Hitta boende av kvalitet genom våra experter!

Topp 50 lägenheter i Maldonado

Lägenheter och Boende i Maldonado

Sydamerikas St. Tropez! Stränder och lyxhotell, casinon och nattklubbar gör Punta del Este till ett oförglömligt resmål. De milslånga stränderna är fyllda av soldyrkare under sommarsäsongen, som börjar i december och sträcker sig in i mars. (La Barra de Maldonados stränder är lugnare, om man vill komma bort från trängseln.) I Punta del Este sover man lite längre på morgonen för att tillbringa dagen på stranden, äta en sen middag och gå ut på någon klubb som stänger vid gryningen. En perfekt plats för att ta det lugnt och koppla bort vardagen! Förutom lyxhotellen kan turisterna välja bland de Bed and Breakfast och vandrarhem i Punta del Este som också erbjuder ett avslappnat boende i denna vackra strandstad!

Boende på Bed and Breakfast

Bed and Breakfast i Punta del Este är ett populärt sätt att upptäcka staden. Genom Wimdu hittar du boenden som liknar Bed and Breakfast med fördelen att du bor med en privat värd. Vi erbjuder olika typer av bostäder i en prisklass som passar dig! Det är gratis att gå med i Wimdu och du hittar här privatpersoner som hyr ut lägenheter över hela världen. Wimdu fungerar som Bed and Breakfast med en privat guide! Om du söker på Punta del Este så får du upp bilder på alla lediga bostäder och du finner även recensioner från tidigare resenärer. Hitta ditt perfekta boende och boka enkelt och tryggt på Wimdu.se!

Egen lägenhet i Punta del Este

Ni kan välja att bo i en egen lägenhet i Punta del Este. Då bestämmer ni allting själva och har inga andra tider än era egna att passa. Precis som när ni bor i ett Bed&Breakfast så får ni möjlighet att möta er värd och få tips som hjälper er att både upptäcka stadens guldkorn och undvika turistfällorna. Får ni mersmak på resandet hittar ni även personliga och prisvärda alternativ till hotell och vandrarhem i Buenos Aires och Salvador. Med Wimdu bokar du ditt boende säkert online och genom både bilder och recensioner från tidigare gäster så kan du vara helt säker på vad du får. Boka drömsemestern redan idag!

Apartments i Punta del Este

Genom att boka en hel apartment får du och ditt sällskap total frihet under er semester. Ni kan välja att hyra en härlig studio inne i stan eller en apartment med balkong precis vid strandkanten. Du kan dessutom få tips om omgivningarna från din lokala värd. På så sätt får du möjlighet att både upptäcka stadens smultronställen och undvika turistfällor. När du bokar din lägenhet med Wimdu kan du alltid titta på bilder och läsa recensioner från tidigare gäster på hemsidan, så att du så enkelt och smidigt som möjligt ska kunna hitta det perfekta boendet för just dig.

Vi är Wimdu…

Wimdu är Europas största marknad för privat boende. Med över 350.000 bostäder i över 150 olika länder kan du med säkerhet hitta det bästa boendet.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mer än 10 miljoner bokade nätter

  Europas största portal för stadslägenheter.

 • Wimdus trippelkontroll

  I vår tredelade kvalitetskontroll ingår besök på plats.

 • Trustpilot

  Vårt betyg på Trustpilot är
  Utmärkt (8.9/10)

…och vi älskar våra lägenheter