Boende i Salvador

Hitta boende av kvalitet genom våra experter!

Topp 50 lägenheter i Salvador

Lägenheter och Apartments i Salvador

Hamnstaden Salvador i östra Brasilien är belägen på en halvö vid atlantkusten. Stadenligger också i delstaten Bahia och är mest känd som en karnevalernas stad, självklart medinspiration från Rio de Janeiro. I Salvador kan du uppleva den magiska tropikens värld medinfluenser från vackra Rio. Besök Pelourinho som är en gammal stadsdel med mysiga gränderoch gott om uteserveringar och andra restauranger. Tycker man om att hitta lugnet i kyrkanhar du kommit rätt eftersom det finns över 300 kyrkor i Salvador. Den mest berömda kyrkanheter Sao Francisco, den gyllene kyrkan, är öppen för allmänheten. Du kan även dyka dådet finns ett antal båtutflykter till olika öar med bra dykvatten. Det finns många Bed andBreakfast och alternativ till vandrarhem genom Wimdu i Salvador.

Få ett billigt boende med Wimdu

Jämförbart bra priser och ett stort utbud av boende i Salvador får du med Wimdu. Det finns flera olika sorters privata boenden att välja bland i varierande prisklasser; från budget till lyx. Detta är det perfekta alternativet till hotell. Upptäck själv på hemsidan där, bilder visas på hur alla lägenheter och hus ser ut, som privatpersoner världen runt hyr ut. Hotell är alltid behagligt, men vad sägs som att bo med folket här som verkligen känner till staden? Med Wimdu får du en personlig guide och allt vad det kan innebära - med den särskilda erfarenhet och kunskap som tillkommer. På hemsidan Wimdu.com kan du läsa recensioner om ditt specifika boende innan du bestämmer. Boka därefter boende i Salvador via Wimdu.

Egen lägenhet i Salvador

Ni kan välja att bo i en egen lägenhet i Salvador. Då bestämmer ni allting själva och har inga andra tider än era egna att passa. Precis som när ni bor i ett Bed&Breakfast så får ni möjlighet att möta er värd och få tips som hjälper er att både upptäcka stadens guldkorn och undvika turistfällorna. Får ni mersmak på resandet hittar ni även personliga och prisvärda alternativ till hotell och vandrarhem i Montevideo och Lima. Med Wimdu bokar du ditt boende säkert online och genom både bilder och recensioner från tidigare gäster så kan du vara helt säker på vad du får. Boka drömsemestern redan idag!

Apartments i Salvador

Via Wimdu kan du välja att boka en egen apartment för din semester. Genom en egen lägenhet får du och ditt sällskap total frihet och kan utforska staden precis som ni vill. Ni hittar ett stort utbud av fräscha och härliga apartments på vår hemsida. Genom sökfunktionen klickar ni enkelt i hur ni vill bo, titta på bilder och se vad tidigare gäster har tyckt. Sedan kan ni enkelt och smidigt boka den perfekta semesterlägenheten för just er. Välkomna att upptäcka vackra och spännande Salvador som locals!

Vi är Wimdu…

Wimdu är Europas största marknad för privat boende. Med över 350.000 bostäder i över 150 olika länder kan du med säkerhet hitta det bästa boendet.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mer än 10 miljoner bokade nätter

  Europas största portal för stadslägenheter.

 • Wimdus trippelkontroll

  I vår tredelade kvalitetskontroll ingår besök på plats.

 • Trustpilot

  Vårt betyg på Trustpilot är
  Utmärkt (8.9/10)

…och vi älskar våra lägenheter