Boende i San Francisco

Hitta boende av kvalitet genom våra experter!

Topp 50 lägenheter i San Francisco

Lägenheter och Apartments i San Francisco

Den pittoreska och bohemiska kaliforniska staden San Francisco är ett fantastiskt semestermål och staden är fylld av spännande attraktioner. Staden är starkt individualistiskt, vilket återspeglas i stadens mångfald, med ett brett utbud av livsstilar. San Francisco är hem till den världsberömda Golden Gate Bridge, spårvagnar som smidigt glider upp för stadens många kullar och många fantastiska byggnader så som Painted Ladies Du hittar massor av boenden i San Francisco, från hotell i Fishermans Wharf till vandrarhem för studenter och billigare hotell downtown. Wimdu erbjuder ett brett utbud av lägenheter och rum att hyra i San Francisco, vilket passar perfekt för denna som vill se staden ur en lokalinvånares perspektiv.

Kuriosa

 • Fler än 120.000 bilar kör över Golden Gate Suspension Bridge varje dag.
 • San Francisco är en av världens rikaste städer - det är rankad fyra efter New York, London och Moskva - inte illa för en stad med mindre än 10% av befolkningen i de övriga tre städerna
 • Golden Gate Suspension Bridge är så stor att arbetet på bron aldrig slutar – den måste ständigt målas!
 • Denimjeans uppfanns i San Francisco under Guldrushen då gruvarbetare krävde bekväma men robusta kläder.
 • Det var här Irish Coffee uppfanns. Inte Irland – utan San Francisco!

Att göra i San Francisco

San Francisco är en av USA: s bästa städer för besökare. Den är relativt liten (6 miles kvadrat) och är känd för sin toleranta och vänliga invånare. Du kan se mycket av vad staden har att erbjuda på en dag eller två - trevligt om du planerar att besöka andra delar av Kalifornien under ditt besök på västkusten . Vad finns det att göra i San Francisco? Tja, vi uppmanar dig att besöka Fishermans Wharf, speciellt Pier 39, där det finns en koloni av sjölejon! De har varit på piren sedan 1980-talet och har blivit så många som nästan 1000 stycken! När du har varit på Wharf, gå mot närliggande Stockton Street till North Beach, stadens bohemiska område. Njut av det breda utbudet av matställen, men förvänta dig att behöva köa för att få de bästa platserna!

Det är alltid bra att få en bild över vad du besöker och San Franciscos Coit Tower kommer att förse dig med en fantastisk utsikt över staden, havet och Golden Gate-bron. Glöm inte att beundra väggmålningarna inne i tornet, målade 1933 i den sociala realismstilen. Coit Tower ligger på Telegraph Hill. Vi föreslår att du gör tar dig ned för kullens 400 steg eftersom på det sätt som du får en inblick i några vackra hus och välskötta trädgårdar. Håll utkik efter vilda papegojor också! Du kan också gå via Lombard Street - en av världens slingrigaste gator. Den är stenlagd i rött tegel och har 8 kurvor - trevligare att gå ned än köra ned för!Du kan uppleva San Franciscos mest älskade sevärdheter om du utforskar staden med en street car. Det kostar bara $ 6 för att rida en dessa trolleybilar - vi föreslår att du får den mest berömda raden, från Brant Powell street hela vägen upp till Hyde och stranden, nära till Embarcadero. Castro District är en av stadens mest älskade distrikt - Vi rekommenderar att hitta Castro Theatre, en ikonisk gammal teater som visar kända filmer från det förflutna. San Franciscos Chinatown är den äldsta i världen och staden har den största kinesiska befolkningen utanför Kina. Lär dig mer om kinesisk historia, strosa runt bland de intressanta butikerna och prova några av de underbara restauranger i området. Vi rekommenderar Restaurant Capital för att det är tillfredsställande, välsmakande och prisvärt!

Ett besök i San Francisco skulle inte vara komplett utan ett besök till Alcatraz, världens mest ökända fängelse. För att nå ön där fängelset ligger måste du ta en båt - boka dina biljetter ganska långt i förväg då platser fylls snabbt under turistsäsongen. Turer görs sju dagar i veckan - vi älskade Alcatraz Night Tour som ger dig möjlighet att ta en rundtur i fängelset under natten. En audioguide medföljer turen har atmosfäriska ljudeffekter för att lägga till spöklik djup till ditt besök! Du får lära dig en hel del om fängelset inklusive några av de fantastiska försök att fly det!

Ta sig runt

San Francisco International Airport är beläget 2 mil från centrum av staden. Vi rekommenderar att du tar kollektivtrafiken till och från staden. BART-höghastighetståg tar dig snabbt till flygplatsen, du kan även ta SAMTRAM-bussar. Resan från San Francisco Airport till centrum tar 20 minuter. Att ta sig runt San Francisco är lätt och roligt! Att upplev stadens ikoniska linbanor är ett måste och du får se så mycket av staden om du cyklar runt. San Francisco är känt som ett av de enklaste städerna i världen att navigera sig i så vi är säkra på att du inte kommer att ha några problem med att ta dig runt! Flera turbåtar går från San Franciscos Bay Area - som visar staden från havets perspektiv. Om du planerar att semestra i Kalifornien, är San Francisco en bra utgångspunkt. Den världsberömda Yosemite National Park är belägen öster om staden och kan nås på under 4 timmars körning. Big Sur National Park, som ligger i södra delen av staden är även det ett fantastiskt naturskönt område.

Redo att boka?

VÅRA LÄGENHETER HAR ETT GENOMSNITTSBETYG PÅ 9/10! SÅHÄR SÄGER VÅRA GÄSTER:

Anna
Anna
10 Enastående
augusti 2014
Lägenhet vid Golden Gate Park

Bra lägenhet för en barnfamilj. Lite svårt med parkering men det hör till i San Francisco, tyvärr.

Göran
Göran
8 Mycket bra
augusti 2014
Victorian med panoramautsikt utsikt över staden och Bay!

Mycket trevlig bostad i mysigt område. Rekommenderar verkligen detta boende.

Ellen
Ellen
10 Enastående
maj 2014
Telegraph Hill 2 Br w / fantastisk utsikt

En rymlig, hemtrevlig lägenhet med alla faciliteter och med gott om utrymme för kläder och resväskor. Vi blev förälskade i San Francisco och i lägenheten. Kan verkligen rekommendera detta boende i en trevlig omgivning. Tack! Ellen, Gero...

Ola
Ola
8 Mycket bra
mars 2012
Chinatown-North Beach, Grant Avenue Apartment

Bra läge! Rent o fräscht.

Vi är Wimdu…

Wimdu är Europas största marknad för privat boende. Med över 350.000 bostäder i över 150 olika länder kan du med säkerhet hitta det bästa boendet.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mer än 10 miljoner bokade nätter

  Europas största portal för stadslägenheter.

 • Wimdus trippelkontroll

  I vår tredelade kvalitetskontroll ingår besök på plats.

 • Trustpilot

  Vårt betyg på Trustpilot är
  Utmärkt (8.9/10)

…och vi älskar våra lägenheter