Boende i Sankt Petersburg

Hitta boende av kvalitet genom våra experter!

Topp 50 lägenheter i Sankt Petersburg

Lägenheter och Apartments i Sankt Petersburg

Få städer imponerar så som Sankt Petersburg – med sevärdheterna så som Kryssaren Aurora som är ett flytande museum som påminner om Ryska revolutionen som skedde år 1917. Aurora byggdes år 1903 och avfyrade ett signalskott i samband med att revolutionen inleddes, vilket är anledningen till varför det idag är ett av de mest historiska sevärdheterna i staden. Andra sevärdheter som heller inte får missas är den enorma Isakskatedralen som invigdes år 1850 och huserar en takmålning av Karl Brjullov som täcker över 800 kvadratmeter. Uppståndelsekyrkan är också en väldigt fascinerande byggnad, kyrkan som byggdes under 1800-talet å Alexander den andres vägnar, står kvar som en populär turistattraktion. I Sankt Petersburg äe det däremot svårt att få tag på prisvärda hotell och vandrarhem med plats kvar. Wimdu erbjuder ett alternativ till hotell och vandrarhem där du kan bo hos Sankt Petersburg lokalbefolkning och uppleva en mer genuin resa. Boka med Wimdu idag och prova på att ”travel like a local!”

Boende i Sankt Petersburg

Är du trött på att betala för dyra hotell och att leta runt i timmar efter boende? Boka istället med Wimdu så får du valuta för pengarna. Med Wimdu kan du enkelt och snabbt boka ett boende, vare sig du söker en lägenhet eller ett stort hus invid Sankt Petersburg , finner du det här. Det enda du behöver göra är att klicka runt på hemsidan, titta på bilderna och läsa tidigare gästers recensioner - och finna ditt perfekta boende. Med Wimdu kan man även boka Bed and Breakfast (B&B) där man förutom att serveras frukost varje dag, också får privilegiet att ha en personlig guide med sig på resan.

Hyr lägenhet med oss

Låt din personliga guide visa dig Sankt Petersburg s guldkorn – det som lokalborna själva gillar. Hitta de bästa sevärdheterna, restaurangerna och barerna, långt ifrån turistfällorna. Slipp dyra hotell och trånga vandrarhem och boka en mer genuin resa, med en egen lägenhet från Wimdu! Boka idag och prova på att ”travel like a local!”

Hyr lägenhet med oss

Slipp dyra, opersonliga hotell och trånga vandrarhem och boka en lägenhet i Sankt Petersburg istället och bo som en lokalbo! Med din egen lägenhet så kan du se Sankt Petersburg från invånarnas sida och få en unik insikt till hur det verkligen är att bo i staden. Bo i en äkta rysklägenhet för en autentisk upplevelse!

Bo som en lokalbo med en Wimdu-apartment

Nästa semester kan du bo som en lokalbo i din egen apartment och njuta av allt det fantastiska Sankt Petersburg har att erbjuda. Lev i en apartment och res som en lokalbo!

Vi är Wimdu…

Wimdu är Europas största marknad för privat boende. Med över 350.000 bostäder i över 150 olika länder kan du med säkerhet hitta det bästa boendet.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mer än 10 miljoner bokade nätter

  Europas största portal för stadslägenheter.

 • Wimdus trippelkontroll

  I vår tredelade kvalitetskontroll ingår besök på plats.

 • Trustpilot

  Vårt betyg på Trustpilot är
  Utmärkt (8.9/10)

…och vi älskar våra lägenheter