Boende i Shenzhen

Hitta boende av kvalitet genom våra experter!

Topp 50 lägenheter i Shenzhen

Lägenheter och Apartments i Shenzhen

Shenzhen, beläget i ett brett bälte flera mil längs kusten i provinsen Guangdong i Kina, är ett mycket exotiskt resmål. Staden är ett alternativ till storstadspulsen i Hong Kong som ligger40 minuter med tunnelbana eller tåg därifrån. Det finns tillräckligt många Bed and Breakfastoch alternativ till vandrarhem genom Wimdu i Shenzhen för att du ska hitta ett billigt boende. Lägg hellre pengarna på shopping eller god mat. Har du inte provat kinesiska läckerheter kan nu vara ett tillfälle att uppleva det asiatiska köket. Populära turistattraktioner i denna stad är Minsk World ochnöjesfältet Happy Valley; attraktioner du når enkelt från ett av Wimdus Bed and Breakfasts.

Personligt och billigt boende

Wimdu erbjuder unika boendemöjligheter med tillgång till en privatguide. Fördelen med att boka boende i Shenzhen via Wimdu jämfört med vandrarhem, B&B och hotell, är att du hyr din bostad av din privata värd. Vi kan erbjuda olika typer av boendelösningar till fantastiska priser för dig när du reser. Sök på den aktuella staden och du får upp bilder på alla bostäder som finns här. På Wimdu.se kan du också läsa recensioner med betyg från tidigare resenärer och ta del av deras upplevelser. Du har därför möjligheten att upptäcka staden på ett unikt sätt eftersom din personliga guide kan dela med sig i form av tips och råd. Det är alltid gratis att gå med på Wimdu och flera personer finns med här över hela världen. Boka boende i Shenzhen idag på Wimdu.se.

Boka en lägenhet i Shenzhen

Ni kan också också välja att hyra en hel lägenhet i Shenzhen. Det ger er total frihet och passar utmärkt om ni är ett större sällskap. Via Wimdu hittar ni härliga lägenheter världen över, oavsett om ni söker en studio i New York eller ett semesterboende på Bali. På hemsidan kan ni dessutom läsa vad tidigare gäster har tyckt, så att ni kan hitta det ultimata alternativet för just er. Wimdu hjälper er att skapa drömsemestern!

Apartments i Shenzhen

Via Wimdu kan du välja att boka en egen apartment för din semester. Genom en egen lägenhet får du och ditt sällskap total frihet och kan utforska staden precis som ni vill. Ni hittar ett stort utbud av fräscha och härliga apartments på vår hemsida. Genom sökfunktionen klickar ni enkelt i hur ni vill bo, titta på bilder och se vad tidigare gäster har tyckt. Sedan kan ni enkelt och smidigt boka den perfekta semesterlägenheten för just er. Välkomna att upptäcka vackra och spännande Shenzhen som locals!

Vi är Wimdu…

Wimdu är Europas största marknad för privat boende. Med över 350.000 bostäder i över 150 olika länder kan du med säkerhet hitta det bästa boendet.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mer än 10 miljoner bokade nätter

  Europas största portal för stadslägenheter.

 • Wimdus trippelkontroll

  I vår tredelade kvalitetskontroll ingår besök på plats.

 • Trustpilot

  Vårt betyg på Trustpilot är
  Utmärkt (8.9/10)

…och vi älskar våra lägenheter