Boende i Singapore

Hitta boende av kvalitet genom våra experter!

Topp 50 lägenheter i Singapore

Lägenheter och Apartments i Singapore

Singapore är en mycket dynamisk och pulserande asiatiskt land, med mycket att erbjuda dig som är på besök. Singapore har en av de dyraste och vackraste stadslandskapen i världen och det är ett under att skåda. Singapore är en värld av kontraster, särskilt vad gäller den nya och gamla stilen på byggnader inbäddat bredvid varandra. Det finns så mycket att se i Singapore att du vill spendera några dagar att bara lära känna platsen. Det finns gott om hotell och vandrarhem som erbjuder rimliga priser för pengarna. Det finns också alternativa boenden som är tillgängliga - pensionat, lägenheter och bed and breakfast boenden. Planerar du att besöka Singapore när du reser genom Asien? Kolla in kort-tids boenden för en annorlunda upplevelse!

Rolig Fakta

 • Världens högsta konstgjorda vattenfall ligger i Jurong Bird Park, Singapore.
 • Världsrekordet för längsta mänskliga domino kedjan sattes i Singapore - 9234 elever deltog!
 • 9 av 10 Singaporeans bor i kommunala hus .
 • 8 av 10 singaporeaner har en mobiltelefon.
 • Tuggummi är förbjudet i Singapore - de vill hålla sina gator rena!

Saker att göra i Singapore

Singapores stil är väldigt unik. Historiska byggnader möter banbrytande skyskrapor och på något sätt fungerar det mycket bra. 5 miljoner människor bor i den här otroligt tätt bebodda stad, med en varierad blandning av människor från olika etniska bakgrunder, kallar Singapore hem. Singapore är känt som världens mest globaliserade stad. Liksom Hong Kong, är Singapore känt som en stadsstat som består av 63 öar. Staden är mycket urbaniserad och det finns mycket lite kvar av regnskogen staden en gång byggdes på. Dagens moderna Singapore är fascinerande och finns en fantastisk variation av mat, kultur och olika livsstilar. Singapore skyline är en ständig källa till förundran. Vi föreslår att du besöker Sands Skypark observation deck i Marina Bay. Det är den största observation deck i världen och är över 200 meter från marken. 3900 personer får plats på platån och vyn är spektakulär. Singapore Flyer, en gigantisk pariserhjul, är ett annat bra sätt att se staden. Det är världens högsta pariserhjul och du kommer bli förvånad över vad du kan se. Vad annars att göra i Singapore? Jo vi skulle rekommendera att du går till Raffles Hotel för en Singapore Sling cocktail. Receptet för denna gin och konjak drinken har sitt ursprung i detta välkända hotell. Universal Studios nöjespark, som ligger på Sentosa, också rekommenderas. Det finns banbrytande åkattraktioner, shower och spännande attraktioner alla baserade på några av de mest kända filmerna genom tiderna. Nöjesparken har många olika områden såsom Jurassic Park och Madagaskar-tema med djungel och en futuristisk "Sci-Fi" del.

En annan sida av Singapore

Det finns mycket mer till Singapore än sin fantastiska skyline och futuristisk arkitektur. Vi föreslår att du vågar dig ut till de mer lantliga förorterna i staden, bort från de kosmopolitiska atmosfären i centrum. Du hittar en sida av Singapore som inte ofta ses av besökare. Små plantskolor intill ekologiska grödor och det finns gott om djurgårdar. Det är en fantastisk tillflyktsort från den hektiska pulserande staden och du hittar dig själv omgiven av en ny värld. Varför inte besöka Fire Flies Health Farm i Lim Chu Kang-området? Gården använder inga bekämpningsmedel eller kemikalier och dess fokus är att producera livsmedel som växter i en naturlig livsmiljö. Det är gratis att gå in på gården och produkter från gården finns till salu. Kusu Island finns en annan av Singapores dolda pärlor. En viktig helig plats som varje år besöks av pilgrimer som hyllar fred, lycka och glädje. Det är en vacker plats att besöka och det finns många pittoreska laguner, rena stränder och massor av djurliv. Gå till Marina South Pier och hyr en båt om du vill besöka ön. För ett smakprov på vad Singapore var innan det utvecklades, besök Changi Village. Detta relativt orörda område av staden har en avslappnad atmosfär och långsammare takt i livet. Du kan titta på jättefartygen som far förbi på en av stränderna och mat i Changi Byn är känd - prova nasi lemak och olika BBQ mat.

Att ta sig runt

Singapore Changi Airport är en av sydöstra Asiens största flygplatser och ligger 17km från Singapore City. Flygbussar förbinder flygplatsen med staden och kör 24 timmar om dygnet. Det finns också tåg och flera busslinjer tillgängliga. Resan från flygplatsen till centrum tar ca 30 minuter. Att ta sig runt Singapore är enkel och snabb. Ingenting är alltför långt borta och det känns som om hela staden är tillgängliga för dig! Tunnelbanan är det bästa sättet att ta sig runt i staden och all information du behöver finns på engelska. Taxibilar finns för bra pris och praktiskt när du inte vet exakt vart du ska, exempelvis när du först anländer i Singapore.

Vi är Wimdu…

Wimdu är Europas största marknad för privat boende. Med över 350.000 bostäder i över 150 olika länder kan du med säkerhet hitta det bästa boendet.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mer än 10 miljoner bokade nätter

  Europas största portal för stadslägenheter.

 • Wimdus trippelkontroll

  I vår tredelade kvalitetskontroll ingår besök på plats.

 • Trustpilot

  Vårt betyg på Trustpilot är
  Utmärkt (8.9/10)

…och vi älskar våra lägenheter