Boende i Sintra

Hitta boende av kvalitet genom våra experter!

Topp 50 lägenheter i Sintra

Lägenheter och Boende i Sintra

Sintra är en spännande småstad strax intill Portugals kust, inte långt från huvudstaden Lissabon . Den tidigaste bebyggelsen i Sintra härstammar från 700-talet, men själva staden grundades på 1100-talet. Idag hör Sintra till Unescos världsarv som fullkomligt kryllar av historiska byggnader. Lord Byron lär ha kallat Sintra ”den vackraste staden i världen”, och nog finns här mycket att se: ett flertal palats från olika epoker, storslagen natur och imponerande trädgårdar. För att hitta det som intresserar dig mest, i det överväldigande utbudet av sevärdheter i Sintra, är det till stor hjälp att lära känna någon som är väl bekant med staden. Hotellen och vandrarhemmen i Sintra är allt som oftast fullbokade, så ta istället in hos en privat värd. På så vis får du samtidigt lokalbornas perspektiv på staden.

Boende mitt i världsarvsstaden

Hur fantastiskt vore det inte att att bo på Bed and Breakfast i Sintras bergslandskap? Med Wimdu har du möjligheten! Vackrare utsikt får du knappast till frukosten. Hos Wimdus Bed and Breakfast-värdar får du dessutom en extra förmån, som vanliga vandrarhem inte kan erbjuda: du stiftar bekantskap med en lokalinvånare. I och med att du hyr av en privatperson, har du chansen att få veta betydligt mer om staden än vad gudieböckerna har att berätta. Wimdus Bed and Breakfast är således mer än vandrarhem med frukost.

Egen lägenhet i Sintra

Ni kan välja att bo i en egen lägenhet i Sintra. Då bestämmer ni allting själva och har inga andra tider än era egna att passa. Precis som när ni bor i ett Bed&Breakfast så får ni möjlighet att möta er värd och få tips som hjälper er att både upptäcka stadens guldkorn och undvika turistfällorna. Får ni mersmak på resandet hittar ni även personliga och prisvärda alternativ till hotell och vandrarhem i Barcelona och Paris. Med Wimdu bokar du ditt boende säkert online och genom både bilder och recensioner från tidigare gäster så kan du vara helt säker på vad du får. Boka drömsemestern redan idag!

Apartments i Sintra

Genom att boka en hel apartment får du och ditt sällskap total frihet under er semester. Ni kan välja att hyra en härlig studio inne i stan eller en apartment med balkong precis vid strandkanten. Du kan dessutom få tips om omgivningarna från din lokala värd. På så sätt får du möjlighet att både upptäcka stadens smultronställen och undvika turistfällor. När du bokar din lägenhet med Wimdu kan du alltid titta på bilder och läsa recensioner från tidigare gäster på hemsidan, så att du så enkelt och smidigt som möjligt ska kunna hitta det perfekta boendet för just dig.

Vi är Wimdu…

Wimdu är Europas största marknad för privat boende. Med över 350.000 bostäder i över 150 olika länder kan du med säkerhet hitta det bästa boendet.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mer än 10 miljoner bokade nätter

  Europas största portal för stadslägenheter.

 • Wimdus trippelkontroll

  I vår tredelade kvalitetskontroll ingår besök på plats.

 • Trustpilot

  Vårt betyg på Trustpilot är
  Utmärkt (8.9/10)

…och vi älskar våra lägenheter