Boende i Sopot

Hitta boende av kvalitet genom våra experter!

Topp 50 lägenheter i Sopot

Lägenheter och Boende i Sopot

Sopot är den gamla Polska spa-staden som ligger mittemellan Gdnyia och Gdánsk. Belägen på den ’Polska Rivieran’ som har 42 mil av sandstränder och hopväxten med grannstäderna har resulterat i en 1 miljon stark ’Trestad’ som lockar besökare från världen över. Sopot kallas ofta för ’Polens sommarhuvudstad’ tack vare sina många, välbesökta stränder och färgstarka nattliv och många klubbar. Här finns även Europas längsta träpir Molo som är 515,5 meter lång. Besök Sopot för en underbar och unik semester!

Boende med Wimdu

Boka ditt boende i Sopot genom vår hemsida snabbt, tryggt och enkelt redan idag för en oförglömlig semester. Denna förtrollande kurort gör ingen besviken, här finner du den underbara mixen mellan uppfriskande lugn och ro och en mer upptempo livsstil. Fyllt av vackra byggnader, fina vyer och trevliga restauranger, oavsett om det är nattliv eller lugn du vill åt har Sopot något för alla. Vi har många olika sorters boende i staden och dess om krets, kanske vill du ha boende med havsutsikt, egen balkong eller kanske mer inne i stadskärnan? Kolla igenom våra erbjudanden nu för att se vad som passar dig bäst!

Hyr lägenhet med oss

Hyr lägenhet i Sopot med oss för en oförglömlig semester. Njut av de friska havsvindarna, de trevliga butikerna och vackra husen i denna Polska pärla. Bo i en Wimdu lägenhet och lev som en lokalbo din nästa semester! Glöm trånga, turistiga vandrarhem och dyra, opersonliga hotell. Satsa på egen lägenhet nästa gång du är ute och reser, boka din lägenhet redan idag!

Bo som en lokalbo med en Wimdu-apartmentBoka en Wimdu apartment snabbt, tryggt och enkelt genom vår hemsida. Du kan välja en apartment antingen med en värd eller ensam! Om du väljer att bo med en värd har du fördelen att bo med någon med insikt till alla de smultronställen som finns i Sopot och kan hjälpa dig finna alla de speciella ställena som kan vara så svåra att finna annars. Om du väljer en egen apartment å andra sidan så kan du avnjuta en stor frihet och flexibilitet som är svår att uppnå med hotell, tänk att kunna laga till din egen frukost i ditt eget kök på semestern! Känn dig som hemma utomlands, Wimdu – Travel like a Local!

Redo att boka?

VÅRA LÄGENHETER HAR ETT GENOMSNITTSBETYG PÅ 9/10! SÅHÄR SÄGER VÅRA GÄSTER:

Marcus
Marcus
8 Mycket bra
juli 2017
Apartment Goyki

Trevlig lägenhet på lugn gata med endast ett par minuters promenad till strand och huvudgatan monte casino. Tyst och lugnt, inget ljud från grannar. Bra utrustad med diskmaskin, tvättmaskin, strykjärn, torkstälkning osv. Enklare köksutr...

Mikael
Mikael
10 Enastående
juli 2017
Sopot lägenhet

Tredje gången på samma ställe säger väl allt!, och det blir fler. Sopt är en pärla och hos Bartoz blir den fulländad, hittar inget bättre boende. Nära stranden, nära centrum, nära tågstationen. Rymligt och mysig på samma gång. Familjen s...

Veronica
Veronica
10 Enastående
juli 2016
10 min to beach for 6 pax.

Vi är väldigt nöjda med Wimdu. Allt fungerade perfekt. Fin och ren lägenhet där allt man behöver fanns. Vi har inget att klaga på utan rekommenderar denna lägenhet och att boka genom Wimdu.

Lisa
Lisa
8 Mycket bra
juli 2016
Arena Apartment

Mycket fin lägenhet , tyvärr var bäddsoffan inte den bästa, för två personer passar den utmärkt.

Vi är Wimdu…

Wimdu är Europas största marknad för privat boende. Med över 350.000 bostäder i över 150 olika länder kan du med säkerhet hitta det bästa boendet.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mer än 10 miljoner bokade nätter

  Europas största portal för stadslägenheter.

 • Wimdus trippelkontroll

  I vår tredelade kvalitetskontroll ingår besök på plats.

 • Trustpilot

  Vårt betyg på Trustpilot är
  Utmärkt (8.9/10)

…och vi älskar våra lägenheter