Boende i Storbritannien

Hitta boende av kvalitet genom våra experter!

Topp 50 lägenheter i Storbritannien

Lägenheter och Boende i Storbritannien

I Storbritannien finner du allt från pulserande huvudstaden London, mysiga kuststäder så som Brighton samt spektakulär, orörd natur som i Cornwall och Wales. Njut av det traditionellt brittiska med en afternoon tea, en engelsk frukost i den lokala puben eller spana in de många världsarv och historiska byggnader som finns här. Storbritannien är ett kompakt land och det är lätt att genom tåg hinna med flera orter under vistelsen här, varför inte upptäcka hamnstaden Liverpool, coola Manchester eller idylliska Somerset? I Storbritannien finner du ett aldrig sinande utbud av saker att se och göra. Åk på rockfestival, picknicka i Hyde Park eller åk färja till Isle of Wight, det är helt upp till dig hur du vill utforska detta både traditionella men också mycket moderna land!

Boende med Wimdu

Boka ditt boende vart som helst i Storbritannien med en av Wimdu’s många brittiska värdar! Oavsett vart eller hur du föredrar att ha ditt boende så har vi ett stort utbud som gör det lätt för dig att hitta det bästa alternativet just för dig, din smak och din plånbok. Boka ditt boende redan idag och se fram emot en genuin, brittisk semester!

Hyr lägenhet med oss

Vill du ha en lyxig lägenhet inne i Londons centrum, en mysig stuga i Cotswolds eller ett trendigt rum i Manchester? Nu kan du välja helt fritt vad för slags lägenhet du föredrar och slippa dyra hotell och trånga, turistiga vandrarhem nästa resa utomlands. Med en egen lägenhet slipper du turistfällorna och kan leva i komfort och ha ett flexibelt boende, med tillgång till ditt eget kök till exempel.

Bo som en lokalbo med en Wimdu-apartmentTesta att bo som en äkta lokalbo i Storbritannien och upplev den genuina sidan av staden du väljer! Med din egen apartment kan du verkligen se hur engelsmännen bor. Med en apartment så betalar du ett mycket lägre pris för din lägenhet än du skulle göra för ett hotell av samma standard. Boka din apartment med Wimdu – Travel like a local!

Redo att boka?

VÅRA LÄGENHETER HAR ETT GENOMSNITTSBETYG PÅ 9/10! SÅHÄR SÄGER VÅRA GÄSTER:

John
John
8 Mycket bra
november 2017
Lovely Flat near London Bridge

Trevlig lägenhet bra situerad I spännande livliga Peckham. Nära till allt. En dubbelsäng o en dubbelsäng bäddsoffa funkar för det lilla resesällskap. Saknade dock ordentlig köksutrustning, t ex fanns inga bunkar att vispa pannkakssmet el...

Elisabeth
Elisabeth
8 Mycket bra
juli 2017
The Lillie Road Residence I

Själva lägenheten var väldigt fin. Verkade nyrenoverad. Även nära till buss och tunnelbana. Ingången som ligger på baksidan av huset gjorde oss lite betänksamma. Där var fullt med sopor. Inte så trevligt. Trots det är vi mycket nöjda. My...

Åsa
Åsa
8 Mycket bra
maj 2017
(WS02) Two Bedrooms Apartment Oxford St.

Liten, fräsch lägenhet i lugnt och säkert område. Ok sängar, fint badrum och välutrustat kök. Fantastisk bra läge med promenadavstånd till flera tunnelbanestationer. Mataffär i närheten. Snabb kommunikation, utförlig information och ett ...

Patrik
Patrik
10 Enastående
april 2017
Spacious En Suite Near Tower Bridge*****

Härligt läge och skönt mottagande av Lexie☺

Vi är Wimdu…

Wimdu är Europas största marknad för privat boende. Med över 350.000 bostäder i över 150 olika länder kan du med säkerhet hitta det bästa boendet.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mer än 10 miljoner bokade nätter

  Europas största portal för stadslägenheter.

 • Wimdus trippelkontroll

  I vår tredelade kvalitetskontroll ingår besök på plats.

 • Trustpilot

  Vårt betyg på Trustpilot är
  Utmärkt (8.9/10)

…och vi älskar våra lägenheter