Boende i Sydafrika

Hitta boende av kvalitet genom våra experter!

Topp 50 lägenheter i Sydafrika

Lägenheter och Boende i Sydafrika

I fascinerande Sydafrika kan du njuta av vacker natur, varma temperaturer och slippa jetlag! Självklart är den kanske största lockelsen med en resa till Sydafrika att åka på safari till till exempel Krügerpark och Buffelsdrift där du kan se ’The big five’ och det fantastiska djurliv som landet har att erbjuda. Även Kapstaden är ett enormt populärt resmål med sin otroligt dramatisk omgivning av branta klipporna och den vackra, blåa kusten precis vid staden. När i Kapstaden får du inte missa Victoria & Alfred Waterfront och Godahoppsudden. Andra sevärdheter är alla vingårdar som finns i Sydafrika eller varför inte spela golf på en av de otroliga banorna som finns här? Så växla in dina kronor till rand och upptäck en helt annan kontinent!

Boende med Wimdu

Boka ditt boende med Wimdu i Sydafrika snabbt, tryggt och enkelt redan idag genom vår hemsida. Oavsett vart i Sydafrika du vill ha ditt boende så har vi ett stort utbud av sydafrikanska boenden med en av våra många värdar så du kan bo som en riktig lokalbo. Slipp trånga vandrarhem och dyra, opersonliga hotell, upplev hur man lever i Afrika med ett eget boende där på semestern.

Hyr lägenhet med oss

När du hyr en lägenhet i Sydafrika är du garanterad en genuin rese-upplevelse där du slipper turiststråken och kan verkligen uppleva det äkta Sydafrika. Oavsett vad för pris eller vilken stil du föredrar för din lägenhet. Boka din lägenhet redan idag och njut av den varma solen och de varma vågorna du med!

Hyr din Wimdu-apartment

Hyr en Wimdu apartment vart du vill i Sydafrika och res på ett helt nytt sätt på din semester! Betala ett mycket lägre pris för dinapartment än ett hotell av samma standard.

Redo att boka?

VÅRA LÄGENHETER HAR ETT GENOMSNITTSBETYG PÅ 9/10! SÅHÄR SÄGER VÅRA GÄSTER:

Jan
Jan
10 Enastående
november 2016
Rum med komplett badrum

Utomordentligt prisvärt boende hos mycket trevligt värdpar.

Anders
Anders
8 Mycket bra
oktober 2015
Sea-facing 2Bedrm 401 Glenlodge

Något sliten lägenhet. Köksutrustningen borde ses över och kompletteras. Men mycket bra läge med fantastiskt utsikt över Atlanten. Bra kommunikationen till stans centrum. Kan rekommenderas trots nämnda brister.

Bo
Bo
10 Enastående
februari 2015
Perfekt Sunny lägenhet med pool

We had a wonderful stay at Wendy and Ian Adamson at “Perfect Sunny Apartment with Pool” in Gordon’s Bay. We stayed in fourteen days and everything was perfect. A functional flat with a well equipped kitchen, a large bedroom and a large a...

Lisa
Lisa
10 Enastående
mars 2012
Semesterlägenhet i Camps Bay

Vi är mycket nöjda, första gången vi bokat via Wimdu och allt har fungerat utmärkt. Mottagna på plats och genomgång av huset av värden och hans hjälpreda. Ett underbart läge på huset med en fantastisk utsik över Atlanten och kustlinjen. ...

Vi är Wimdu…

Wimdu är Europas största marknad för privat boende. Med över 350.000 bostäder i över 150 olika länder kan du med säkerhet hitta det bästa boendet.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mer än 10 miljoner bokade nätter

  Europas största portal för stadslägenheter.

 • Wimdus trippelkontroll

  I vår tredelade kvalitetskontroll ingår besök på plats.

 • Trustpilot

  Vårt betyg på Trustpilot är
  Utmärkt (8.9/10)

…och vi älskar våra lägenheter