Boende i Tjeckien

Hitta boende av kvalitet genom våra experter!

Topp 50 lägenheter i Tjeckien

Lägenheter och Boende i Tjeckien

I Centraleuropa finner du Tjeckien och den otroligt vackra huvudstaden Prag och de historiska landskapen Böhmen (Čechy), Mähren (Morava) och delar av Schlesien. Med sin otroligt vackra natur, fascinerande historia. Tjeckien är fyllt av barocka kyrkor, gotiska byggnader och renässansslott och vacker, stilla landsbygd. När du befinner dig i Tjeckien ska du passa på den traditionella och billiga ölen som finns här! I Prag finner du fantastisk arkitektur, smala kullerstensgränder och ett alldeles eget slott som lyser upp varje kväll uppe från sin kulle (varifrån man får en otrolig utsikt över alla tinnar och torn i staden). Besök de pittoreska små byarna och njut av landets skönhet du med!

Boende med Wimdu

Om du bokar boende i Tjeckien med Wimdu är du garanterad att uppleva det äkta Tjeckien, som en lokalbo gör det. Med flexibiliteten av att ha ett helt eget boende, eller med värd som kan tipsa dig om smultronställen, är du fri att utforska staden från gamla polska kvarter bort från trånga vandrarhem, dyra hotell och turiststråken. Om du väljer boende med en värd till exempel så har du fördelen att få tips från någon som kan staden utan och innan och kan tipsa dig om de bästa restaurangerna och shoppingstråken! Vill du ja boende med balkong, havsutsikt eller kanske i Prag? Oavsett preferenser har vi ett stort utbud att välja från!

Hyr lägenhet med oss

När du hyr din egen lägenhet av en av våra gästfria värdar i Tjeckien kan du lätt njuta av alla de fantastiska konstmuseum, kyrkor och butiker som går att finna i staden. Njut av charmen i Gamla Stan, vackra promenader längs hamnen, de grönskande parkerna eller zoot. Oavsett plånbok eller smak kan vi erbjuda en lägenhet för dig i Tjeckien som kommer hjälpa dig få den ultimata upplevelsen! Det finns många fördelar med våra lägenheter och socialt boende, upptäck dem redan nu!

Bo som en lokalbo med en Wimdu-apartment

I Tjeckien finns det gott om attraktioner, ofta lätt tillgängliga att nå från din egen apartment. Varför inte besöka Karlsbron, den fantastiska borgen i Prag? I det här landet finns verkligen något för alla, så boka din apartment i Tjeckien med oss för chansen att uppleva en autentisk inblick i hur det är att leva i staden. Bo i en Wimdu-apartment – Travel Like a Local!

Redo att boka?

VÅRA LÄGENHETER HAR ETT GENOMSNITTSBETYG PÅ 9/10! SÅHÄR SÄGER VÅRA GÄSTER:

Linnea
Linnea
10 Enastående
juli 2017
RUSTIC FAMILY APARTMENTS PRAGUE CENTER

Detta är en mycket fin lägenhet i centrala Prag. Vi bodde sju vuxna i två rum och det fungerade perfekt. Allt var rent och snyggt och ytterdörren bevakades av Turistinformationen som var öppen dygnet runt. Vi är väldigt nöjda. Linnéa med...

Conny
Conny
10 Enastående
juni 2017
Central Välutrustad lägenhet

Bra utrustad lägenhet, nära stort köpcentrum och alla kommunikationer inom räckhåll

Andreas
Andreas
8 Mycket bra
maj 2017
Nybyggda Stor lägenhet - 130 m2 Penthous

Mycket trevligt bemötande. Bra läge, bara 5 minuter från tram och därefter några få minuter till gamla stan. Fin lägenhet med många takfönster. Det enda jag skulle ha önskat var riktiga lakan, det som fanns var snarare sängöverdrag.

Carina
Carina
10 Enastående
april 2017
Great Ruterra flat for sightseeing

Mycket bra läge. Centralt med närhet till allt. Lägenheten är trevlig och innehåller det man behöver och är ren. Personalen på kontoret är mycket trevlig och gör allt de kan för att hjälpa till. Det enda vi saknade var en sopborste till ...

Vi är Wimdu…

Wimdu är Europas största marknad för privat boende. Med över 350.000 bostäder i över 150 olika länder kan du med säkerhet hitta det bästa boendet.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mer än 10 miljoner bokade nätter

  Europas största portal för stadslägenheter.

 • Wimdus trippelkontroll

  I vår tredelade kvalitetskontroll ingår besök på plats.

 • Trustpilot

  Vårt betyg på Trustpilot är
  Utmärkt (8.9/10)

…och vi älskar våra lägenheter