Boende i Innsbruck

Hitta boende av kvalitet genom våra experter!

Topp 50 lägenheter i Innsbruck

Lägenheter och Boende i Innsbruck

Tyrolen är en region belägen i Mellaneuropa vid västra Österrike och norra Italien. Denna extremt natursköna region är ett fantastiskt resmål för friluftsälskaren som njuter av aktiva semestrar. Här finns det otroliga berg, spegelblanka sjöar och fantastiska gröna dalar och enorma skogar. På sommaren är Tyrolen idealt för vandring och klättring medan på vintern kan du istället ta med dig skidorna eller snowboarden och utöva alla olika sorters former av vintersport, till och med att klättra på frusna vattenfall är möjligt här! Oavsett vad du vill få ut av din sportiga semester så är Tyrolen ett underbart ställe att besöka, och ett resmål du sent kommer att glömma. Från idylliska små hus till fantastiska berg så ser Tyrolen verkligen ut som ett vykort.

Boende i Tyrolen

Wimdu har ett stort utbud av fint boende i Tyrolen som du kan boka snabbt, enkelt och tryggt genom vår hemsida! Satsa på unikt och prisvärt boende där du kan bo som en lokalbo nästa resa och glöm de trånga vandrarhemmen och dyra hotellen. Hyr ett boende där du kan bo som en lokalbo och verkligen se det genuina Tyrolen och slipp turistfällorna.

Hyr lägenhet med oss

Oavsett vad du vill ha för slags lägenhet så kan du lätt kolla igenom bilderna våra värdar lagt upp och läsa omdömena från tidigare gäster för att vara säker på att beskrivningarna överensstämmer med verkligheten! Om du föredrar att bo i en lägenhet med balkong, stort kök eller badrum med badkar är helt upp till dig men boka en äkta Tyrolen-lägenhet för en autentisk upplevelse!

Bo som en lokalbo med en Wimdu-apartmentTyrolen är en fantastisk plats att semestra på och för att verkligen få ut så mycket som möjligt av din tid där, bo i en Wimdu apartment som en lokalbo. Du kan välja om du vill bo i en helt egen apartment eller med en värd, som kan ge dig ovärderliga tips om smultronställen i Tyrolen!

Vi är Wimdu…

Wimdu är Europas största marknad för privat boende. Med över 350.000 bostäder i över 150 olika länder kan du med säkerhet hitta det bästa boendet.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mer än 10 miljoner bokade nätter

  Europas största portal för stadslägenheter.

 • Wimdus trippelkontroll

  I vår tredelade kvalitetskontroll ingår besök på plats.

 • Trustpilot

  Vårt betyg på Trustpilot är
  Utmärkt (8.9/10)

…och vi älskar våra lägenheter