Boende i Ukraina

Hitta boende av kvalitet genom våra experter!

Topp 50 lägenheter i Ukraina

Lägenheter och Boende i Ukraina

I gästvänliga Ukraina finner du så mycket mer än bara Kiev. Med fascinerande arkitektur och en vacker landsbygd kan landet med fördel upptäckas. Landet delas av floden Dniepr som mynnar ut i Svarta Havet. Med fantastiska berg och skogsområden och byar där tiden verkar ha stått stilla. I Ukraina finner du fantastiska katedraler och flera hundra år gamla gotiska kyrkor. Upptäck Andrijivskysluttningen, Sofiakatedralen eller för en riktigt fascinerande och samtidigt skrämmande utflykt åk till Tjernobyl som nu blivit ett annorlunda turistmål. I Ukraina finner du ett flertal monument som finns med på världsarvslistan men även pulserande städer, trevliga restauranger och charmiga distrikt. Upptäck Ukrainas unika charm du med nästa semester!

Hitta ditt perfekta boende

Ta chansen att boka ett fantastiskt boende i Ukraina, enkelt och tryggt via Wimdu. Du hittar här ett bra alternativ till hotell. Nu har du chansen att hyra Ukrainabornas egna bostäder för några dagar, kan det bli bättre? Istället för att bo på hotell, hyr du alltså privat av en värd som dessutom kan ge dig sina personliga tips om sin hemstad. Här hittar du de bostäder som hyrs ut, alltid till rimliga priser. Du går med gratis och kan se alla de bostäder privatpersoner hyr ut runtom i hela världen. Upptäck själv alla lediga hus, lägenheter och boenden, finn recensioner från tidigare resenärer och ta del av deras erfarenheter. Hitta ditt perfektaboende i Ukraina och boka via Wimdu.

Egen lägenhet i Ukraina

Upplev härliga Ukraina i en egen lägenhet. Här är det du som bestämmer allt ifrån middagsmeny till hemkomsttid - perfekt om ni är ett större sällskap. Med Wimdu bokar ni alltid säkert online och kan dessförinnan se bilder och recensioner från tidigare gäster, så att ni kan välja precis hur ni vill bo. Vill ni uppleva fler av Europas spännande storstäder så hittar ni även charmiga och prisvärda boenden i Berlin och Budapest. Med Wimdu hittar ni unika sätt att bo, vart i världen ni än kommer. För pengarna du sparar kan du åka ytterligare en weekend till Barcelona.

Bo i en egen apartment i Ukraina

Genom Wimdu kan du boka en helt egen apartment i fantastiska Ukraina. Att ha en egen apartment under semestern ger er total frihet och dessutom chansen att uppleva hur lokalinvånarna i staden bor! Precis som när ni bor på ett Bed and Breakfast får även ni som hyr en apartment möjlighet till lokala tips från er värd. På så sätt kan ni upptäcka stadens guldkorn och slipper fastna i turistfällor. Välkommen att upptäcka Ukraina på ett unikt sätt - det är dags att "travel like a local"!

Redo att boka?

VÅRA LÄGENHETER HAR ETT GENOMSNITTSBETYG PÅ 9/10! SÅHÄR SÄGER VÅRA GÄSTER:

Stefan
Stefan
10 Enastående
augusti 2012
Independence Square, marin stil lägenhet med bra pris

Mysig lägenhet, med bra centralt läge! Mycket tervlig och hjälpsam värd, rekommenderas varmt.....

Isak
Isak
10 Enastående
juni 2012
Mycket snygg etta i Kiev

Hade en kanon vistelse i Kiev under fotbolls-em. Boendet var bra, med tvättmaskin, kyl o frys, tv, strykjärn mm. Fräscht o rent, sängkläder och handdukar tillhandahölls. Lägenheten låg i ett lugnt område o det tog 15-20 min att promenera...

Anders
Anders
10 Enastående
juni 2012
Cozy Enrumslägenhet i Kiev

Allt gick som planerat. Vi blev hämtade på flygplatsen och sedan var det problemfritt hela tiden.Vi blev visade till närmaste tunnelbana och sedan var det inga problem att hitta i stan.Lägenheten höll vad som utlovades i annonsen. Lite p...

Anders
Anders
8 Mycket bra
juni 2012
Lägenhet i den historiska stadskärnan, Podol

En lägenhet som uppföljde de krav som vi föreställt oss. Bra anslutning till tunnelbanan. Något hårda sängar men rent och snyggt. Fri tillgång till telefon i lägenheten för lokalsamtal.Lugnt område där man kände sig väldigt säker.

Vi är Wimdu…

Wimdu är Europas största marknad för privat boende. Med över 350.000 bostäder i över 150 olika länder kan du med säkerhet hitta det bästa boendet.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mer än 10 miljoner bokade nätter

  Europas största portal för stadslägenheter.

 • Wimdus trippelkontroll

  I vår tredelade kvalitetskontroll ingår besök på plats.

 • Trustpilot

  Vårt betyg på Trustpilot är
  Utmärkt (8.9/10)

…och vi älskar våra lägenheter