Boende i Varna

Hitta boende av kvalitet genom våra experter!

Topp 50 lägenheter i Varna

Lägenheter och Boende i Varna

Varna är Bulgariens tredje största stad och ligger vid Svarta havets kust. Staden har långa längor av strand längst med den attraktiva och avslappnande parken Seaside Park. Där finns historiska byggnader som fångar den gamla medeltida charmen perfekt. Dessa inkluderar den näst största kyrkan i hela världen, Church of the Assumption. Varna är dock lockande även ur moderna ideal, som ett shoppingparadis med buktiker och smyckesaffärer som sjuder av liv året runt. Något Varna är desto mer känt för är dock dess vita, mjuka sandstränder med utmärkta simmöjligheter. Stränderna passar perfekt för den som vill sola och relaxa en stund med en bra bok.

Hitta prisvärt boende

Wimdu erbjuder unika bostadslösningar i Bulgarien med en privatguide. Wimdu har bra priser för din vistelse och du kan registrera dig gratis. Sök på boende i Varna för att se foton på alla lediga boenden under just de datum du vill vistas här. På Wimdu.se hittar du recensioner från andra resenärer och kan därmed dela deras upplevelser. Det är en fördel att välja boende i Varna på Wimdu.se och är det perfekta alternativet till hotell. I jämförelse med att bo på vandrarhem, B&B eller hotell, hyr du privat av lokalbefolkningen här. På detta sätt kan du upptäcka stadens alla smultronställen genom guidens tips och råd. Välkommen att gå med på Wimdu.se där privatpersoner finns med världen över. Du bokar enkelt och tryggt boendet i Bulgarien för din resa via Wimdu.

Hyr en egen lägenhet i Varna

Med Wimdu kan du hyra en helt egen lägenhet för semestern. Det ger er total frihet, ni bestämmer alla tider själva och kan många gånger även laga mat själva. Ni hittar boendealternativ oavsett preferenser och prisklass. Får ni mersmak på resandet hittar ni också B&B's och lägenheter i Sofia och Kiev. När ni bokar med Wimdu kan ni alltid först kolla på bilder och läsa vad tidigare gäster har tyckt innan ni bokar. Vi gör allt för att ni ska hitta det perfekta boendet för semestern!

Apartments i Varna

Ni kan välja att bo på ett Bed&Breakfast, i en egen apartment, eller kanske ett helt hus. Att ha en egen lägenhet ger er total frihet och det är helt och hållet ni själva som bestämmer om både frukosttid och hemkomsttid. Med Wimdu kan du välja mellan ett stort antal fräscha och personliga apartments i Varna. Redan hemifrån kan du titta på bilder och läsa vad tidigare gäster har tyckt om sitt boende. Boka sedan säkert online och börja planera en enastående semester redan idag!

Vi är Wimdu…

Wimdu är Europas största marknad för privat boende. Med över 350.000 bostäder i över 150 olika länder kan du med säkerhet hitta det bästa boendet.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mer än 10 miljoner bokade nätter

  Europas största portal för stadslägenheter.

 • Wimdus trippelkontroll

  I vår tredelade kvalitetskontroll ingår besök på plats.

 • Trustpilot

  Vårt betyg på Trustpilot är
  Utmärkt (8.9/10)

…och vi älskar våra lägenheter