Boende i Wroclaw

Hitta boende av kvalitet genom våra experter!

Topp 50 lägenheter i Wroclaw

Lägenheter och Apartments i Wroclaw

I västra Polen, precis där floderna Oder och Ohle möts ligger denna anrika stad. Staden har länge varit ett viktigt centrum för både kultur, utbildning och industri. År 2016 är Wroclaw Europas kulturhuvudstad, något som är förståeligt då staden erbjuder ett tjugotal teatrar, ännu fler museum och även den berömda Opera Wroclawa. Med Wimdu bokar du enkelt och billigt ett Bed and Breakfast eller en lägenhet i denna spännande kulturstad. Du hittar också andra prisvärda alternativ till hotell och vandrarhem i Wroclaw. Nu i sommar är staden en av dem som står värd för fotbolls-EM och genom Wimdu har du fortfarande chans att boka din lägenhet eller Bed and Breakfast i Wroclaw. Du väljer själv om du vill hyra ett rum eller en hel lägenhet, oavsett vilket som passar dig bäst så får du ett personligt och unikt boende i dessa spännande polska städer. Med Wimdu ordnar du enkelt ditt boende för hela fotbollsfesten!

Boende under fotbolls-EM

När du bokar ditt boende via Wimdu får du förutom ett personligt och prisvärt boende även möjlighet till unika tips från din värd. När du bokar ett B&B i Wroclaw får du möjlighet att möta en av lokalinvånarna, och du kan få hjälp att både hitta guldkornen i staden och du slipper fastna i turistfällorna. Med Wimdu kan du resa som en lokainvånare vart du än kommer!

Boka en lägenhet i Wroclaw

Ni kan också välja att hyra en hel lägenhet i Wroclaw. Det ger er total frihet och passar utmärkt om ni är ett större sällskap. På hemsidan kan ni dessutom läsa vad tidigare gäster har tyckt, så att ni kan hitta det ultimata alternativet för just er. Wimdu hjälper er att skapa drömsemestern!

Vi är Wimdu…

Wimdu är Europas största marknad för privat boende. Med över 350.000 bostäder i över 150 olika länder kan du med säkerhet hitta det bästa boendet.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Mer än 10 miljoner bokade nätter

  Europas största portal för stadslägenheter.

 • Wimdus trippelkontroll

  I vår tredelade kvalitetskontroll ingår besök på plats.

 • Trustpilot

  Vårt betyg på Trustpilot är
  Utmärkt (8.9/10)

…och vi älskar våra lägenheter